INTERIM CFO – ROBERT LAAN

 Kop koffie? Bel: 06 83 57 14 91

Ik ben een ervaren ondernemende data-gedreven Interim CFO met een focus op kleine en middelgrote (MKB) ondernemingen.

Wilt u versnellen dan help ik u daar graag bij. Heeft u tijdelijk iemand nodig om orde op zaken te stellen, dan sta ik u als sparringpartner bij. Om snel impact te kunnen hebben en slagvaardig te kunnen werken sluit ik graag aan bij uw management- of directieteam.

In een paar maanden tijd realiseren wij samen de gestelde doelen. Na deze periode wordt mijn interim rol veelal vast ingevuld (CFO, financieel manager of controller).

IK BEN GEWEND OM ALS INTERIM CFO EN SPARRINGPARTNER IN EEN DYNAMISCH OMGEVING TE WERKEN MET

DGA’S, PRIVATE EQUITY, RADEN VAN COMMISSARISSEN, BANKEN EN ACCOUNTANTS 

Interim CFO / Power BI Consultant

ERVARING ALS INTERIM CFO IN:

 • HANDEL

 • INDUSTRIE

 • ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

 • BOUW

 • PROJECTORGANISATIES

 • MAAKINDUSTRIE

 • CONSULTANCY & ADVISERING

ERVARING ALS INTERIM CFO MET:

 • ONTWIKKELEN/VERBETEREN MANAGEMENTINFORMATIE
 • PROFESSIONALISEREN FINANCE FUNCTIE
 • OPZETTEN PLANNING & CONTROL CYCLE
 • CASHFLOW MANAGEMENT
 • UITROL BUY AND BUILT (‘OVERNAME’)
 • INTRODUCEREN BI-TOOLING (O.A. POWER BI)
 • CREËREN FINANCIEEL BEWUSTZIJN
 • UITROLLEN KOSTENREDUCTIE PROGRAMMA
 • OPZETTEN BEGROTING & FORECAST
 • REALISEREN NIEUWE BEDRIJFSFINANCIERING
 • OPZETTEN IT-STRATEGIE / UITVOEREN IT PROJECTEN
 • EINDVERANTWOORDELIJKHEID IT, HR EN LEGAL

Interim CFO / Power BI Consultant

CONTACTGEGEVENS:

Ik maak graag kennis met u.

Tel: 06 – 83 57 14 91

Email: robert@mastersheet.nl

Robert Laan - Interim CFO, Interim Financieel Directeur, Power BI specialist. Gespecialiseerd in het MKB

Aanvullende gegevens MasterSheet

LinkedIN: MasterSheet bedrijfspagina

KvK-nummer: 78099889

Adres: Romaterweg 7, 7391 TW Twello

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

MasterSheet is opgericht door Robert Laan, voormalig CFO bij diverse ondernemingen in het MKB. MasterSheet richt zich op ondernemers en managers. MKB bedrijven die groei realiseren, willen realiseren of nog worstelen met de vraag hoe zij de weg omhoog kunnen vinden. 

Als (Interim) CFO en sparringpartner heeft Robert ervaring op diverse financiële gebieden. Van het professionaliseren van een financiële afdeling tot cashflow management. Ook heeft hij ervaring met het begeleiden van de accountantscontrole, het aansturen van het financiële team, het opzetten van business intelligence of het doen van overnames. Daarnaast heeft hij als interim CFO buitenlandse vestigingen opgezet, buy & built strategieën uitgerold en overgenomen ondernemingen geïntegreerd. Tot slot heeft Robert geholpen bij het opzetten van managementrapportages, het opstellen financiële en operationele KPI’s etc.

Hij heeft daarbij gewerkt voor zowel projectorganisatie, de maakindustrie als bedrijven actief in de zakelijke dienstverlening en handel. Het werkgebied spreidt zich vooral uit in midden- en oost Nederland (100 kilometer rondom Apeldoorn). In het bijzonder werkt Robert Laan voor bedrijven in de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Flevoland en Utrecht.

Op zoek naar een interim CFO en sparringpartner voor uw MKB(+) bedrijf die uw bedrijf verder kan brengen? Met mijn uitgebreide ervaring en expertise in financieel management, ben ik dé sparringpartner die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien en bloeien. Als interim CFO bied ik flexibele en resultaatgerichte oplossingen voor uw financiële uitdagingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw cashflow, het verbeteren van uw financiële processen, of het adviseren bij strategische besluitvorming, ik sta paraat om uw bedrijf te ondersteunen en te begeleiden. 

Wat onderscheidt mij van andere interim CFO’s? Mijn diepgaande kennis van diverse sectoren en mijn bewezen staat van dienst in het leveren van meetbare resultaten.

Ik ben geen standaard oplossing; ik pas mijn aanpak aan op uw specifieke behoeften en doelen, en lever maatwerk van de hoogste kwaliteit. Met een scherp oog voor detail en een strategische mindset, help ik u om uw financiële doelstellingen te realiseren en uw bedrijf op koers te houden voor succes. Of u nu behoefte heeft aan tijdelijke ondersteuning tijdens een overgangsperiode, of aan langdurige strategische begeleiding, ik ben er om u te helpen slagen.

Daarnaast begrijp ik het belang van transparante communicatie en samenwerking. Ik werk als sparringpartner voor MKB(+) nauw samen met uw team om ervoor te zorgen dat mijn advies en aanbevelingen naadloos aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen en cultuur. Samen streven we naar een duurzame groei en succes op lange termijn. Laat ons samen bouwen aan een sterke financiële toekomst voor uw organisatie: Sparringpartner voor MKB(+).

KPI Strategie, Kritische Succesfactoren, Business Intelligence oplossingen, BI consultant, BI Software,  Power BI consultantPower BI TrainingKPI dashboard, Power BI voorbeeldenKPI voorbeelden, Power BI DashboardSales KPI’s, Stuurinformatie, Managementrapportage,  Consultant Power BI, Business Intelligence consultant, Cursus Power BI, Power BI freelance consultantPower BI adviseur, prestatie indicatoren, supply chain analytics, KPI’s marketing, ZZP Power BI, Interim-CFO. Interim CFO gelderland, Interim CFO overijssel, Interim CFO Flevoland, Interim CFO Utrecht.