• MasterSheet - BI Consultant

    Expert in Power BI, Qlik & Tableau

Van Strategie naar KPI

Mastersheet helpt klanten (realtime) inzicht te verschaffen in de prestaties van het bedrijf, afdelingen en medewerkers. Wij helpen met het definiëren van succesfactoren, opstellen van KPI’s en het meten van de belangrijke prestatie indicatoren (KPI’s). Hierdoor hebben klanten van MasterSheet dagelijks inzicht in de laatste stand van zaken. Inzicht waarmee klanten in de organisatie meer betrokkenheid creëren, focus aanbrengen om doelen te realiseren, betere besluiten nemen en efficiënter werken. Klanten boeken een beter rendement  en realiseert een betere dienstverlening aan uw klanten. KPI voorbeelden kunnen inspireren om te komen tot passende KPI’s.

KPI voorbeelden

Het bedenken van KPI’s is niets nieuws. Het definieren van de juiste KPI’s is wel een kunst op. Onderstaande KPI voorbeelden kunnen ter inspiratie dienen om met elkaar de juiste KPI’s te vinden. MasterSheet kan helpen waar dat nodig is.

Roadmap voor bepalen van KPI ’s (KPI Institute)

the_kpi_institute_-_kpi_infographic

MasterSheet is opgericht door Robert Laan, voormalig CFO bij diverse ondernemingen in het MKB. MasterSheet richt zich op ondernemers en managers die groei realiseren, willen realiseren of nog worstelen met de vraag hoe zij de weg omhoog kunnen vinden. Wij helpen ondernemers, managers en organisaties om vanuit een bestaande strategie kritische succesfactoren te definiëren, meetbare KPI’s op te stellen, normen en targets te bepalen, trends te signaleren en data te ontsluiten zodat dagelijks de stand van zaken bekend is én tijd besteed kan worden aan analyse en verbetering (in plaats van verzamelen en rapportage). Kernwoorden voor MasterSheet zijn: KPI Strategie, kritische Succesfactoren, Balanced Scorecard, prestatie indicatoren, Business Intelligence oplossingen, BI, BI consultant Big data, dashboard, management rapportage, data science, Power BI, Qlikview & Qliksense en Tableau. 

BI Software, KPI’s handel en logistiek, KPI’s HR, Business Intelligence MKB, KPI’s projectorganisaties, BI consultant, BI consultant Gelderland, BI consultant Overijssel, KPI’s HR, BI consultant Power BI, BI consultant Qlik, Business Intelligence, KPI strategie, Dashboard & rapportage.