• MasterSheet - Koppelingen met Power BI

    Expert in koppelingen, rapportages en dashboards

Google Analytics – Power BI

U wilt Power BI en Google Analytics met elkaar koppelen. Dit kan en wij helpen u daar graag bij. Niet alleen met Google Analytics maar ook met eventueel andere applicaties die binnen uw organisatie worden gebruikt. Van Excelsheets tot CRM-systemen of WMS software. Samen met u verkennen wij welke data u nodig heeft uit Google Analytics en die u graag wilt weergeven in Power BI. Wij helpen u met het koppelen van Power BI aan Google Analytics. Wij kunnen u daarnaast ook helpen met het bouwen van dashboards en rapportages. Een urenrapportage, omzetrapportage, de winst- en verliesrekening of andersoortige gegevens waar u graag inzicht in wilt hebben. Ook trainen wij gebruikers van Power BI in het gebruik van rapportages en dashboards.

Google Analytics: MasterSheet realiseert de koppeling met Power BI
CAPTCHA
Een moment geduld aub.
  • Hoe helpen wij u?

    Dashboards, KPI's & (big) datamanagement als middelen om doelen te realiseren

Het resultaat van onze BI Consultant Power BI is dat u met de koppeling tussen Power BI en Google Analytics op ieder moment inzicht heeft in de prestaties van uw bedrijf, een proces, een afdeling of een medewerker. U bent daarmee in staat  snel en weloverwogen beslissingen te nemen. Waar nodig stuurt u bij of  reageert u op een incident. Hieronder ons plan van aanpak om de koppeling tot een succes te maken.

1. PLAN VAN AANPAK

Met u bepaalt onze BI Consultant de doelen, de doelgroep, KPI’s, de normen & targets, de frequentie van rapporteren, het distributiekanaal (o.a. laptop, smartphone, mail) en de wijze waarop u het prettigst inzichten getoond krijgt. Als u al rapportages en dashboards heeft, kunnen wij hierop verder bouwen.

2. VERZAMELEN VAN DATA & KOPPELEN MET GOOGLE ANALYTICS

In stap 2 maakt onze BI Consultant inzichtelijk welke data benodigd is en hoe en waar deze binnen uw bedrijf voorhanden is (o.a. ERP, CRM, WMS, HR, Excel). Wij verbinden Google Analytics met onze BI software.

3. BOUWEN VAN DASHBOARDS & RAPPORTAGES IN POWER BI

Vervolgens bouwen wij de dashboard(s) & rapportage(s). Hierbij werken wij graag samen met de eindgebruikers. Niet alleen om onze oplossingen te testen maar ook om de meest prettige wijze van presenteren te bepalen.

5. TRAINING VAN MEDEWERKERS

Daarna trainen wij gebruikers om de dashboards en rapportages effectief te gebruiken. Gebruikers leren om dashboards en rapportages te gebruiken en zelf snel analyses te kunnen maken.

6. VERBETERING & OVERDRACHT

Onze ervaring is dat nieuwe inzichten leidt tot verdere behoefte aan verfijning en verbetering van uw dashboards en rapportages. Daarom dragen wij graag onze kennis aan uw organisatie over zodat gebruikers zelf rapportages kunnen maken en dashboards kunnen verbeteren.

  • Waarom MasterSheet?

    Tevreden als onze oplossing dagelijkse routine is

Het ontsluiten van data (‘Big Data’) vanuit Google Analytics en het bouwen van dashboards is voor onze BI Consultant Power BI geen doel op zich. Het is een kans voor u en uw medewerkers om meer inzicht te krijgen in uw bedrijf en uw bedrijf verder te verbeteren. Onze BI consultant Power BI helpt uw organisatie (nog) beter inzicht te krijgen in de wijze waarop u uw bedrijf verder kunt laten groeien en optimaal resultaat kunt halen uit uw investeringen. Wij helpen trends te signaleren. Met onze rapportages wordt uw organisatie tijdig gewaarschuwd als incidenten zich voordoen. Onze oplossingen dragen actief bij aan een grotere betrokkenheid van uw medewerkers bij het resultaat van de onderneming.

Mastersheet staat voor:

DOELGERICHT: De doelstellingen, budgetten, KPI’s en succesfactoren van uw bedrijf, afdeling of medewerkers zijn voor ons uitgangspunt van vertrek

BUSINESSPARTNER: Onze BI consultant Power BI niet alleen uit, maar adviseren uw organisatie ook over passende KPI’s, normen en targets.

UITVOERING: Wij adviseren niet alleen, maar nemen ook de verantwoordelijkheid voor de uitvoering

SELF SERVICE & TRAINING: Wij streven naar een situatie waarbij onze kennis wordt overgedragen en u ons niet meer nodig heeft

KENNIS: Onze brede kennis op het vlak van primaire processen (verkoop / inkoop / operatie), finance, ICT en HR delen wij graag met onze klanten

KOSTEN-EFFICIËNT: Opnieuw het wiel uitvinden is zonde. Onze BI consultant Power BI graag verder op het bestaande tegen een gunstig MKB-tarief.

ONAFHANKELIJK: Voor onze BI software pakketten zoeken wij het beste wat bij u past (o.a. Qlik, Power BI, Tableau)

Interessante artikelen & blogs

36 handige KPI’s voor projectorganisaties & projectmanagement

Kostenbesparing met Power BI software

34 handige KPI’s voor de maakindustrie

34 handige KPI’s voor handel en logistieke ondernemingen

7 redenen om vandaag nog met Business Intelligence aan de slag te gaan

Dynamische Power BI rapportage: producentenvertrouwen over de afgelopen 25 maanden

Clip gemaakt voor Hogeschool Arnhem & Nijmegen (Meten is Weten: het belang van cijfers voor HRM)

HR Analytics: 10 waardevolle HR KPI’s

Projectmanagement: welke projectmanagement KPI’s zijn van belang voor een succesvol project

Goed slapen in turbulente tijden, maak je organisatie meetbaar

BI consultant Power BI: MasterSheet helpt u met het bouwen van dashboard en rapportage in Power BI.
Contact kunt u opnemen met Robert Laan, directeur MasterSheet

Tel: +31 (0) 06 83 57 14 91; 

Email: robert@mastersheet.nl

LinkedINMasterSheet bedrijfspagina

FacebookFacebook bedrijfspagina

PinterestPinterest bedrijfspagina

InstagramInstagram bedrijfspagina

Gegevens MasterSheet

KvK-nummer: 78099889

Adres: Romaterweg 7, 7391 TW Twello

MasterSheet is opgericht door Robert Laan, voormalig CFO bij diverse ondernemingen in het MKB. MasterSheet richt zich op ondernemers en managers die groei realiseren, willen realiseren of nog worstelen met de vraag hoe zij de weg omhoog kunnen vinden. Wij helpen ondernemers, managers en organisaties om vanuit een bestaande strategie kritische succesfactoren te definiëren, meetbare KPI’s op te stellen, normen en targets te bepalen, trends te signaleren en data te ontsluiten zodat dagelijks de stand van zaken bekend is én tijd besteed kan worden aan analyse en verbetering (in plaats van verzamelen en rapportage). Kernwoorden voor MasterSheet zijn: KPI Strategie, kritische Succesfactoren, Balanced Scorecard, prestatie indicatorenBusiness Intelligence oplossingen, BI, BI consultant Big data, dashboard, management rapportage, data science, BI Consultant Power BI,  Power BI expert, Consultant Qlikview & Qliksense en Tableau. BI Software, KPI’s handel en logistiekKPI’s HR, Business Intelligence MKBKPI’s projectorganisatiesKPIís maakindustrie en KPI’s productie,BI consultantBI consultant GelderlandBI consultant OverijsselKPI’s HR, BI consultant Power BI, BI consultant QlikBusiness IntelligenceKPI strategie, Dashboard & rapportage.