September 2020

Meten is weten: het belang van cijfers voor HRM

Afgelopen week samen van Henk van den Hooven van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de clip ‘meten is weten’ gemaakt voor studenten. In het filmpje laten wij studenten kennis maken met het vakgebied HR analytics. Samen gaan we dieper in op het belang van HR-cijfers & KPI’s voor het HR vakgebied. Vanuit de praktijk mocht ik input geven.

Leerzaam en leuk om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van (nieuw) HR talent.

Hieronder een aantal korte fragmenten uit de clip.

Click edit button to change this text.

MasterSheet is opgericht door Robert Laan, voormalig CFO bij diverse ondernemingen in het MKB. MasterSheet richt zich op ondernemers en managers die groei realiseren, willen realiseren of nog worstelen met de vraag hoe zij de weg omhoog kunnen vinden. Wij helpen ondernemers, managers en organisaties om vanuit een bestaande strategie kritische succesfactoren te definiëren, meetbare KPI’s op te stellen, normen en targets te bepalen, trends te signaleren en data te ontsluiten zodat dagelijks de stand van zaken bekend is én tijd besteed kan worden aan analyse en verbetering (in plaats van verzamelen en rapportage). Kernwoorden voor MasterSheet zijn: KPI Strategie, kritische Succesfactoren, Balanced Scorecard, prestatie indicatoren, Business Intelligence oplossingen, BI, Big data, dashboard, management rapportage, data science, Power BI, Qlikview & Qliksense en Tableau. 

BI Software, KPI’s handel en logistiekKPI’s HR, Business Intelligence MKBKPI’s projectorganisatiesBI consultantBI consultant GelderlandBI consultant OverijsselKPI’s HRBI consultant Power BIBI consultant QlikBusiness IntelligenceKPI strategie, Dashboard & rapportage.